DR2 라이브 스트림


DR2 라이브 스트림

TV 채널:DR2

국가: 덴마크

카테고리: 공공 TV

4.6 / 5

5 투표

DR2 실시간 스트리밍 시청

DR2 er DR's anden licensfinansierede tv-kanal og søsterkanal til den bredere og mere folkelige DR1. DR2 er Danmarks samfundskanal. Nyheder hver time; Samfundsreportager; Dokumentarer; Globalt udsyn; Danmarks bedste værter; og Arena for DKs vigtigste politiske diskussioner.

DR2 gik første gang i luften i 1996. Fra at være en tv-kanal med kultur- og samfundsstof, livsstil, mad og film er DR2 med relancering i 2013 blevet til en mere fokuseret kanal med nyheds- og aktualitetsstof, med analyser, baggrund, dokumentar, fiktion og satire. Vi kalder det selv en samfundskanal, der har som et centralt mål at skabe debat. Det skal ikke kun ske for at få meningerne til at brydes - vi vil skabe en kanal, der kan bidrage til en mere kvalificeret samfundsdebat i Danmark. Det er vigtigt at diskutere både store og tunge emner, emner, der berører mange og emner, der udfolder sig i mere oversete dele af samfundet.

국가

  • TV 2 Lorry er en regional tv-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer til hovedstadsregionens 1,9 mio. indbyggere. Stationen er således den af TV 2-regionerne med det

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Dit lokal tv dækker store og små begivenheder i lokalområdet, der har almen interesse. Vi sender til alle, der er tilsluttet en antenneforening i Jammerbugt kommune.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TV 2/FYN er en regional TV 2-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer til hele det fynske område inklusiv omkringliggende øer; dels gennem såkaldte 'vinduer'

    4.3 из 5

    11 голосов