온라인 TV. 라이브 TV 시청. - TV 채널 - 우크라이나 - Телеканал Донбасс

Телеканал Донбасс 라이브 스트림


Телеканал Донбасс 라이브 스트림

TV 채널:Телеканал Донбасс

국가: 우크라이나

카테고리: 지역 TV / 뉴스 TV

4.6 / 5

5 투표

Телеканал Донбасс 실시간 스트리밍 시청

«Донбас» — телеканал загального інтересу для глядачів східного регіону. Телеканал «Донбас» входить до складу ТОВ «Медіа Група Україна».
В ефірі каналу — програми соціальної спрямованості, новини і ток-шоу, які висвітлюють проблеми східного регіону, а також розважальні шоу, кінофільми і телесеріали.
На цілодобове мовлення телеканал вийшов 9 листопада 2009 року. Доступний глядачам у Донецьку, Макіївці, Ясинуватій на частоті 6 ТВК, а також через мережу кабельних операторів.

국가

  • У 2000 році депутати Львівської обласної ради створили комунальне підприємство ТК «Львів-ТБ». Творчі проекти нашої телестудії знайшли своїх глядачів в ефірі львівських

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Маріупольськое телебачення (МТВ) — український регіональний телевізійний канал. Створено в 1997 році. Позиціонує себе як сімейний канал, орієнтований на інтереси різних вікових та

    4.3 из 5

    11 голосов

  • «112 Україна» — приватний український інформаційний телеканал інформаційної агенції «112.ua». Главные новости политики, экономики, информация о ситуации в зоне проведения АТО.

    4.3 из 5

    11 голосов