Ordu Ses TV Ordu 라이브 스트림

TV 채널:Ordu Ses TV Ordu

국가: 터키

카테고리: 지역 TV

0 / 5

0 투표

Ordu Ses TV Ordu 실시간 스트리밍 시청

Karadeniz'in incisi diye nitelendirilen Ordu'muzda, internet gazeteciliğinin gelişimine katkı sağlamak, bu konuda yön verici olmak ve örnek alınabilecek bir gazetecilik anlayışı hedefleriyle yola çıkmış bulunuyoruz.Bundan böyle, Ordu'nun her alanda gelişiminin bir parçası olmak için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğimizi gururla ifade ediyoruz. Tarafsız, ilkeli ve dürüst bir yayıncılık anlayışı çerçevesinde, Ordu'da olup bitenleri en doğru şekilde siz değerli okuyucularımıza ulaştırırken, sizlerin haklı talep ve beklentilerinizi de ilgili makamlara en hızlı şekilde ulaştırma çerçevesiyle yayın hayatımıza başladık.

국가

  • Türkiye'nin en iyi yerel televizyonu Olay TV'nin resmi Youtube sayfası. Bursa, Türkiye ve dünyadaki son gelişmeleri Olay TV haber bültenlerinden takip edebilirsiniz.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Tarım, hayvancılık, arıcılık, balıkçılık vs. alanlarında geniş bilgiler veren, televizyon ve internet üzerinden tematik yayın yapan televizyon kanalı.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Megabirlik Medya"26 Ağustos 2008'de Gazete3'ü ve 17 Mart 2009'da Kanal 3'ü Türk Halkı’nın hizmetine sunarak pek çok konuda ilklere imza atmıştır.

    4.3 из 5

    11 голосов