Kanal 33 라이브 스트림

TV 채널:Kanal 33

국가: 터키

카테고리: 지역 TV

0 / 5

0 투표

Kanal 33 실시간 스트리밍 시청

1992 yılında turgay Demirtaş ve Tuncay Demirtaş kardeşler aracılığı ile kurulmuştur. Kanal Mersinlilere özel olarak hizmet verme amacıyla kurulmuştur. Tarihine bakıldığı zaman ise Türkiye’nin ilk yerel kanalı olduğu görülmektedir. Bu nedenle herkes tarafından bilinmektedir. Kuruluş amacı ise Mersin’in kalkınma ve tanıtımına destek çıkmak idi. O zamandan bugüne kadar teknolojiyi yakından takip ederek diğer kanallar gibi görüntü ve ses kalitesinde de başarıyı elde etmiştir. Ayrıca Mersin bölgesindeki insanlar ve ülke geneli için sürekli olarak kardeşlik, hemşerilik, yurttaşlık çağrıları yaparak olumlu mesajlar yaymaktadır.

국가

  • Kayseri'nin en önemli yerel televizyon kanallarından biri olan Kay TV 2014 yılında kuruldu. Bölgenin en başarılı televizyon kanallarından biri olarak kabul edilen kanal yayın

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Fashion One TV, dünyanın ilk Türk sahipli uluslararası moda kanalı. 1 Numara Medya Grubu'na ait kanalın Milano, Paris ve New York'ta temsilcilikleri bulunmaktadır.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • 100 Av Kanalıyız. Misyonumuz Avı ve avcıyı koruyan, doğaya saygılı ve çevre bilincini üst düzeyde yansıtan bir yayın formatı oluşturmak. Kara Avcıları, Deniz .

    4.3 из 5

    11 голосов