Plava Vinkovačka 라이브 스트림

TV 채널:Plava Vinkovačka

국가: 크로아티아

카테고리: 지역 TV

2.5 / 5

2 투표

Plava Vinkovačka 실시간 스트리밍 시청

Plava Vinkovačka televizija je televizija sa županijskom koncesijom za područje Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i dio Brodsko-posavske županije. Godinama već jedan od najznačajnijih elektronskih medija hrvatskog istoka, ali i jedna od najjačih lokalnih televizija u Hrvatskoj, Vinkovačka televizija s radom je krenula 1. veljače 1994. godine. Kontinuitet u radu ostvaren kroz emisije iz vlastite proizvodnje, ozbiljnost u pristupu informaciji i profesionalnost učinili su nas značajnim čimbenikom društvenog života hrvatskog istoka. Svakodnevno emitiramo vlastiti program koji digitalnim signalom pokriva Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju te dio Brodsko-posavske, kao i rubna područja uz granicu u zapadnoj Vojvodini i bosanskoj Posavini. Na tome prostoru u dometu televizijskog signala VTV-a, živi više od 500.000 ljudi. Osim toga, program VTV-a može gledati cijela Hrvatska putem mreža: MaxTV, Vip TV, Opti TV i B.net.

국가

  • Sportska televizija (skraćeno: SPTV) je specijalizirani športski program u vlasništvu HOO-a. Počeo je sa emitiranjem u zemaljskoj mreži na državnoj razini 4. travnja 2011. godine.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • RTL Kockica je prvi hrvatski specijalizirani TV kanal za djecu, mlade i obitelj. U vlasništvu je RTL Grupe. RTL Kockica počela je s emitiranjem 11. siječnja 2014. godine u 11:01

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televizija Slavonije i Baranje ili Slavonska televizija počela je s emitiranjem 7. listopada 1992. godine. Slavonska televizija je tada bio treća lokalna televizija u Hrvatskoj.

    4.3 из 5

    11 голосов