•   텔레비전 온라인 -텔레비전 채널 -알바니아 -Report TV 

TV 채널: Report TV
Report TV
국가:  알바니아
범주: 뉴스
2.8 - 5
19
채널의 최신 동영상
Protesta e Berishës/ Nesturi: Për qëllime politike! Murrizi: Për të bashkuar grupin e PD!
22:42
Report TV - E shembi tërmeti, ringrihet kulla C e Kalasë së Durrësit
1:48
Me shpejtësi ‘të çmendur’ deri në 207 km në orë në autostradën Tiranë-Elbasan, ndalohen shoferët
0:18
‘Art në gur’, edicioni i X-të i simpoziumit të skulpturave! 60 vepra arti kthejnë në ‘muze’ Korçën
1:33

더 많이 불러오기
Report TV - 설명, 리뷰, 평가

Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota.
Report Tv është televizioni që ka në zemër të vërtetën dhe në mendje shqetësimet e qytetarëve. Transmetimi sa më i shpejtë i lajmit, por edhe verifikimi profesional, janë synimet tona të përditshme.
Informacioni mbi politikën, ekonominë, kulturën, sportin, ndërthuret me raporte për natyrën e shembujve të mirë njerëzorë në Shqipëri dhe në rajon. Ne në ReportTv besojmë se informacioni i drejtë është po aq i vlefshëm sa ushqimi në Demokraci, ndaj për hir të respektimit të së vërtetës dhe shikuesve tanë kudo në Shqipëri, në rajon dhe përmes transmetimit kudo në botë, ne punojmë çdo ditë për të realizuar mision sa më shumë që të jetë e mundur. drejtë dhe mirë.

Report TV 온라인 - 실시간방송보기

Mrt 2  알바니아 / 일반
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

  • 80
3.6 - 5
3 표
Mrt 2  알바니아 / 일반
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

  • 80
4.2 - 5
4 표
RTV 21  알바니아 / 일반
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3.4 - 5
7 표
Klan Kosova  알바니아 / 지역 텔레비전
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 60
3.1 - 5
11 표
Report TV  알바니아 / 뉴스
Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit,

  • 60
2.8 - 5
19 표
Top Channel  알바니아 / 일반
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me

  • 60
3.4 - 5
19 표국가