•   텔레비전 온라인 -텔레비전 채널 -마케도니아 공화국 

마케도니아 공화국

Cegrani TV  마케도니아 공화국 / 일반
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 - 5
7 표
А1он  마케도니아 공화국 / 뉴스
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 - 5
4 표
Алфа ТВ  마케도니아 공화국 / 일반
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 - 5
2 표
Здрава Телевизија  마케도니아 공화국 / 일반
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 - 5
5 표
Интел Телевизија  마케도니아 공화국 / 일반
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 - 5
4 표
Ирис телевизија  마케도니아 공화국 / 일반
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 - 5
3 표
Канал 5 Телевизија  마케도니아 공화국 / 지역 텔레비전
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 - 5
2 표
Канал 8 ТВ  마케도니아 공화국 / 일반
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 - 5
2 표
Македонска Телевизија 1  마케도니아 공화국 / 일반
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 - 5
12 표
ТВ Канал 21  마케도니아 공화국 / 일반
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 - 5
1 표
국가